marți, 8 martie 2011

Noutati pescuit 2011 Moara Vlasiei 2


Administrația lacului Moara Vlasiei 2 vine în întâmpinarea pescarilor cu o serie de noutăți…

CLIENTI FIDELI

Pescarii care pescuiesc NUMAI în regimul C&R (prinde și eliberează), după a doua ședință de pescuit, vor deveni clienti fideli ai lacului MV2 și vor beneficia de 20% reducere (începând cu a treia ședință de pescuit)!!!!

PONTOANE PENTRU PESCARI
La intrarea dinspre dig au fost amplasate pontoane pentru pescuit, destinate NUMAI pescarilor care pescuiesc în regim C&R. Acestea se pot închiria și rezerva sunând la administratorul lacului – 0728.908.400. Zona de la intrarea lacului, în care au fost amplasate pontoane este destinată NUMAI pentru pescuitul C&R. Pescuitul de pe mal între pontoane este strict interzis. Pontoanele se pot închiria și rezerva atât pentru pescuitul de 12h cât și pentru pescuitul de 24h, dar NUMAI pentru pescuitul C&R, la numarul de telefon 0728 908 400

TOALETE ECOLOGICE
Vor fi amplasate toalete ecologice.

ILUMINAT NOCTURN
Pe tot malul de vis-a-vis, pe digul despărțitor și pe porțiunea de mal cu pădure au fost montați stâlpi cu proiectoare, ce oferă un iluminat nocturn de excepție și asigură un pescuit pe timpul nopții relaxant.

PESCUITUL de 24 ore
Pescuitul de 24 de ore începe la orele 18:00 și poate fi practicat NUMAI în sistemul C&R, de la intrarea pe lac și până la pădure.

TAXE PESCUIT ZONA SALBATICA!
Taxa pescuit = 30 lei (se pot retine maxim 4 kg de peste).
Taxa inchiriat barca = 30 lei/persoana



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu