miercuri, 27 aprilie 2011

Concurs de pescuit sportiv pentru copii



Concurs de pescuit sportiv pentru copii Cupa Arrow LineaEffe

28 mai 2011 · 08:00 - 11:00
Lacul Tineretului - Parcul Tineretului - Bucuresti

La aceasta competitie sunt invitati sa participe 250 de copii cu varste cuprinse intre 4-14 ani, pescari sau nu, impartiti pe doua grupe de varsta, fiind considerata cea mai ampla actiune de acest gen dedicata celor mici de 1 iunie si urmarind in principal apropierea lor de natura, de a promova acest sport minunat, de a petrece cat mai mult timp in aer liber si eco-educatie.

Inscrierea la aceasta competitie este gratuita.

Organizarea, ca in fiecare an este asigurata de firma Arrow International, cu sprijinul Primariei Capitalei, Administratiei Lacuri Parcuri Agrement, a revistei de profil Pescar Modern si a firmei BGS in ceea ce priveste asistenta medicala. Asistenta este asigurata atat de membrii firmei cat si a d-lui Victor Tarus, a membrilor Clubului de Pescuit Sportiv Drill si a membrilor APS.
Valoarea totala a premiilor va fi de 7.500 lei, constand in echipament de pescuit sportiv. Fiecare copil primeste premiu de participare.

Chiar daca nu se incadreaza in calendarul competitional, cu exigentele si regulamentele stricte impuse, toti campionii au inceput de la acest nivel.

Inscrierile se fac telefonic (021.221.06.90) sau la sediul firmei Arrow International.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu