joi, 5 mai 2011

Cupa Trabucco 2011 - Doripesco balta 4

Cupa Trabucco 2011 va avea loc in data de 13-14-15 mai 2011 Doripesco, balta nr.4

Regulament
:

Pista de concurs va fi impartita in 5 sectoare. Clasamentele partiale se vor face pe sectoare urmand ca in final clasamentul sa se faca in ordinea inversa punctajului obtinut prin insumarea punctajelor din cele doua manse. In caz de egalitate a punctajului , greutatea totala va face departajarea. Daca si in acest caz egalitatea se va mentine atunci se va lua in considerare mansa cea mai buna.

1. Plata taxei presupune acceptarea prezentului regulament.
2. Concurentii sunt obligati sa poarte tricoul si sapca, oferite de organizator pe tot parcursul concursului. De asemenea galeata Trabucco trebuie sa fie in stand.
3. Intrarea in standuri se face doar la orele stabilite (Primul semnal sonor)
4. In orele de pregatire nu este permisa nadirea
5. Nada este limitata la 17 litri, momeala vie la 2, 5 litri.
6. Nadirea grea este permisa doar dupa al doilea semnal sonor cinci minute inaintea inceperii manselor. Nadirea de intretinere din timpul manselor este libera.
7. La al patrulea semnal sonor incepe mansa. Pescarii pot pescui doar cu RUBEZIANA sau MATCH. Pestele trecut in standul vecin nu puncteaza!
8. Concurentii sunt obligati sa aiba juvelnic de minim 2,5 m, mincioc, scaun de competitie si rubeziana si match. Lungimea maxima admisa a rubezienei este de 13m iar minimul de 9m.
9. Al cincilea semnal sonor semnalizeaza pescarilor intrarea in ultimele cinci minute ale mansei.
10. La al saselea semnal sonor pescarii inceteaza pescuitul. Daca in momentul in care se semnalizeaza sfarsitul mansei pestele se afla in dril atunci pescarul mai are la dispozitie inca 10 minute in care il poate aduce la mal. Daca se depaseste si acest timp pestele va trebui eliberat.
11. Dupa incetarea pescuitului, concurentii isi pot strange lucrurile fara a umbla insa la juvelnic.
12. Este interzisa intrarea persoanelor neautorizate in standuri atat in perioadele de pregatire cat si pe parcursul manselor pana la cantarire. Cantarirea se va face simultan in toate sectoarele!
13. Antrenamentul oficial este obligatoriu. Neparticiparea la antrenamentul oficial atrage descalificarea concurentilor. Cantitatea minima de nada la antrenamentul oficial: 15 litri.
14. Orice incalcare a acestui regulament poate atrage descalificarea concurentului vinovat fara a i se inapoia taxa de participare. Concurentii care abandoneaza fara motiv (acordul organizatorului) dupa prima mansa precum si concurentii care nu vor participa la festivitatea de premiere vor fi exclusi de la editiile urmatoare.
Puncteaza doar urmatoarele specii de pesti: CRAP, CTEN, CARAS, PLATICA, BABUSCA, RAPITORI. NU PUNCTEAZA NOVACUL, SANGERUL SI OBLETELE.

Program
Vineri 13 mai
11.40 Sosirea si cazarea concurentilor

12.00 – 13.55 Intrarea in standuri si pregatirea
13.55 – 14.00 Nadirea grea
14.00 – 18.00 Antrenamentul oficial.
18.00 Incetarea pescuitului
19.30 Sedinta tehnica si tragerea ordinii de tragere la sorti

Sambata 14 mai
7.00 – Tragerea la sorti pentru Mansa I
8.30 – Intrarea in standuri si pregatirea – primul semnal
10.25 – Nadirea grea – al doilea semnal
10.30 – Mansa I – al treilea semnal
15.25 – Al patrulea semnal – Ultimele cinci minute
15.30 – Incetarea primei manse si iesirea din standuri
15.45 – 16.30 Cantarirea
19.00 Anuntarea rezultatelor primei manse

Duminica 15 mai
6.00 – Tragerea la sorti pentru Mansa a II-a
7.30 – Intrarea in standuri si pregatirea – primul semnal
9.25 – Nadirea grea – al doilea semnal
9.30 – Mansa a II-a – al treilea semnal
14.25 – Al patrulea semnal – Ultimele cinci minute
14.30 – Incetarea primei manse si iesirea din standuri
14.45 – 16.30 Cantarirea
17.30 – Premierea

Premierea si masa festiva vor avea loc la Restaurantul Doripesco. Insotitorii vor putea primi contra cost tichete pentru masa festiva.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu